Акредитовани семинари "Виртуелни хотел и Виртуелна туристичка агенција"

2-3.11.2018. Акредитовани семинари Виртуелни хотел - практична обука наставника за хотелско пословање (кат.бр. 902, област Стручни предмети у средњем стручном образовању, К1,П1) и Виртуелна туристичка агенција - практична обука за агенцијско пословање (кат бр. 901; област Стручни предмети у средњем стручном образовању, К1,П1), реализовани су у Средњој стручној школи у Мионици за 5 наставника ове школе који предају предмете на смеру туристички техничар. Семинар је реализовао аутор програма Зоран Муљевски.

Семинари: Виртуелни хотел - практична обука наставника за хотелско пословање и Виртуелна туристичка агенција - практична обука за агенцијско пословање су два од 16 семинара које је при акредитацији подржао Регионални центар Ниш. 
Семинари као специфични циљ имају употребу информатичке технологије у образовању и коришћење информација у раду рецепције хотела, практичну обуку наставника за рад на рецепцији, мотивисање ученика за избор најпогоднијих примера нтерактивног учења којим лакше савладају градиво за хотелско пословање, практичну обуку наставника за рад у туристичкој агенцији и разумевање процеса рада у туристичкој агенцији.

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1