Aкредитовани семинар "ВЕШТИНЕ ЗА АДОЛЕСЦЕНЦИЈУ– превенција злоупотребе психоактивних супстанци и ризичног понашања младих"

1-3.11.2018. У Геодестко - техничкој школи у Београду реализован је акредитовани семинар број 15: "ВЕШТИНЕ ЗА АДОЛЕСЦЕНЦИЈУ– превенција злоупотребе психоактивних супстанци и ризичног понашања младих" ( васпитни рад, 3 дана, 24 бода). Семинар је рерализован за групу од 15 наставника/учесника. Реализатор је била Споменка Ћирић Јанковић, консултант Канцеларије Уједињених Нација за борбу против дроге и криминала, Београд (UNODC).

Семинар обрађује следеће теме: Почетак тинејџерског доба - пут адолесценције; Градимо самопоуздање и вештине комуникације - Позитивно управљање емоцијама; Унапређивање односа са вршњацима; Јачање породичних односа; Правимо здраве изборе; Поставимо циљеве за здрав живот.

По Стручном упутству Министра просвете програм је један од препоручених програм за планирање превенције употребе дроге код ученика. Семинар је за наредне 3 школске године један од 16 подржаних семинара Регионалног центра Ниш.

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1