Акредитовани семинар "Организација наставе у наставној бази"

19.10.2018. Акредитовани семинар "Организација наставе у наставној бази", ( кат.бр.921, 8 бодова), из области Стручни предмети у средњем стручном образовању, који је при акредитацији подржао Регионални центар Ниш, имао је своју прву реализацију.

Семинар је одржан у Трговинској школи у Нишу. Семинар чији је приоритет унапређивање компетенција наставника у области планирања и реализације наставе оријентисане на исходе, има као општи циљ унапређивање квалитета наставе стручних предмета у наставној бази применом савремених метода и дидактичких решења за стицање стручних компетенција и сарадње са социјалним партнерима.

На семинару су обрађене теме: Законски оквир рада у наставној бази, Специфичност наставе у наставној бази, Педагошка радионица као облик наставног рада у наставној бази. Семинар су реализовали Бисерка Светозаревић, педагог у пензији, Роберт Нађ из Медицинске школе у Грачаници и Јасмина Поповић из Медицинске школе у Нишу.

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1