Реализација семинара "Креативни приступ еколошким темама у школи"

25. и 26.08.2018. У Регионалном центру реализован је семинар кат. бр. 634 "Креативни приступ еколошким темама у школи" (компетенција К2, приоритет П3), акредитован на 16 бодова. Ауторке и реализаторке семинара биле су Виолета Кецман, професор српског језика и књижевности и Љиљана Ђуровић, учитељ, педагошки саветник. На семинару је учествовало 17 наставника.

Циљеви семинара су: Унапређивање способности интердисциплинарног приступа у раду наставника и имплементирање еколошких тема у наставне и ваннаставне активности; Јачање компетенција за методичке приступе који подстичу активан однос ученика према очувању животне средине, за очување и реализацију културних и уметничких догађаја на теме из екологије; Обучавање наставника за коришћење литерарно-филмско-сценских и ликовних могућности приступа еколошких темама у школи; Обучавање учесника за стимулисање педагошке компетенције родитеља у циљу подизања еколошке свести ученика.

У важећем каталогу програма стручног усавршавања семинар је подржан од стране Пете београдске гимназије Београд.

eko1 eko2

eko3

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1