Додела признања Центра за промоцију науке

10.07.2018. Осму годину заредом, Центар за промоцију науке обележио je национални Дан науке. У Свечаној сали Ректората Универзитета у Београду, у уторак, 10. јула, тим поводом додељeна су признања организацијама и појединцима који су учешћем на Јавном позиву за финансирање пројеката промоције науке представили оригиналне идеје и који ће током наредне године развијати своје пројекте.

Међу награђенима су четири наставника из Ниша и један наставник из Лесковца који су за средства Центра за промоцију науке конкурисали у сарадњи са Регионалним центром за професионални развој запослених у Нишу (Наташа Ћирић, учитељица у ОШ "Чегар", Мирјана Рашић, наставник математике у ОШ "Свети Сава", Снежана Мишић, наставник хемије у ОШ "Вожд Карађорђе", Драган Голубовић, професор физике у одељењу за математичке таленте у Лесковцу и Данијел Данковић, професор на Електронском факултету у Нишу).

Скупу је присуствовао и окупљене поздравио г-дин Младен Шарчевић, министар просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије.

Признање за свој рад и сарадњу са Центром за промоцију науке добио је и Научни клуб Регионалног центра у Нишу. Признање је у име установе примила директор установе, Данијела Марковић.

 1

3  2

4

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1