Обука у организацији Агенције за борбу против корупције

28.-29.05.2018. У Регионалном центру, у организацији Агенције за борбу против корупције, одржана је обука "Спречавање сукоба интереса и контрола имовине и прихода функционера". Обука је саставни део пројекта "Превенција и борба против корупције" који реализују Министарство правде РС и Агенција за борбу против корупције који је финансијски подржан од стране Европске уније.

Обуци су присуствовали директори и секретари основних и средњих школа, декани факултета са територије Нишавског, Пиротског и Топличког округа.
Предавачи су били Драгана Пишчевић, Тамара Мишић и Стево Бајић, стручни сарадници из Агенције за борбу против корупције и Роман Попотник, вођа пројектног тима.
Учесници су на обуци упознати са обавезама функционера у области спречавања сукоба интереса, пријављивању имовине, достављања евиденције о поклонима као и о обавештавању о учествовању у поступцима јавне набавке.

IMG 3841 IMG 3842

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1