Тренинг за професоре физичког васпитања

27-28.04.2018. У Регионалном центру је одржан дводневни тренинг „Иновативни ванннаставни програм (ИЕЦП) за развој предузетничких вештина кроз спорт“, у оквиру пројекта Улагање у здравље и просперитет младих у бугарско-српском региону који се финансира из Interreg – IPA CBC, Bulgaria – Serbia фонда Европске уније, а реализатори активности су Обласна администранија бугарског града Перник и нишка градска општина „Црвени крст“.

Тренинг је намењен професорима физичког васпитања средњих школа. Из Бугарске је стигло 15 професора стручних школа: Професионална гимназија за одећу и туризам „Св. Иван Рилски“ и Професионална гимназија за енергетику и рударство „Христо Ботев“. Са територије општине Црвени крст учестовало је 15 професора физичког васпитања из 3 средње стручне школе: „12. фебруар“, „Неимар“ и „Милутин Миланковић“. Предавачи су били: Данијела Живковић, асистент Факултета спорта и физичког васпитања у Нишу и др Немања Станковић, доцент Факултета спорта и физичког васпитања у Нишу.

У оквиру активности одржан је и радни састанак пројектног тима и конференција за новинаре поводом почетка пројекта. Конференцији је присуствовало 15 новинара, а гости су били представници бугарске делегације: Вања Коконова, начелник РУО Перник, Мариана Михаилова, Жасмина Калчева, Јулијана Арнаудова и Марчела Василева, чланице пројектног тима; Марина Костић, секретар Секретаријата за образовање града Ниша, проф. др Мирослав Милутиновић, председник Општине Црвени крст, Данијел Станковић, председник скупштине општине и директори школа чији професори учествују на тренингу.

IMG 3646 IMG 3644

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1