Издавачка кућа "Герундијум"

24.04.2018. Издавачка кућа "Герундијум" следи савремене светске токове и спаја их са традиционалним културним, научним и образовним вредностима. У вези с тим циљем, припремили су нове уџбенике за први и пети разред основне школе. Марија Милорадовић презентовала је уџбенике за први разред, а остале уџбенике за V разред презентовали су аутори: Српски - др Снежана Божић, др Mаја Вукић, др Јелена Јовановић, др Снежана Милосављевић-Милић, Сузана Петровић и Снежана Савић; Математика - др Синиша Јешић; Историја - др Александар Крстић; Биологија - др Томка Миљановић. 

Уџбеници обухватају све садржаје прописане новим наставним програмом. Писани су тако да ученицима омогуће остваривање прописаних исхода и да их усмере на даљи рад у стицању нових знања. За оне који изводе наставу уџбеници дају смернице за добро вођење и организацију часа, као и идеје за различите облике рада и организацију активности на часу. Поред штампаних уџбеника припремили су електронске додатке и дигиталне уџбенике. Електронски додаци омогућују ученицима да своја знања употпуне и да уче на савремен и интересантан начин, у духу времена у коме живе.

Презентацијама је присуствовало 200 заинтересованих учитеља и наставника нишких школа.

IMG 3621 IMG 3620

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1