Неакредитована обука за коришћење веб алата - "Sway у савременој настави"

01.03.2018. У Регионалном центру je одржана неакредитована обука за коришћење веб алата - "Sway у савременој настави". Обуци je присуствовало 9 наставника нишких основних и средњих школа. Обуку су реализовале Марија Петровић, професор српског језика и Јасмина Марковић, педагог из OШ „ Јован Јовановић Змај“ са Алексиначкoг Рудникa.

Веб алат Свеј (Sway) подсећа на Power Point и наставнику олакшава креирање и дељење интерактивних садржаја, личних прича, презентација и још много тога. Бесплатан је и могу га користити особе које имају Microsoft Account (Hotmail, Live или Outlook.com). Свеј трансформише фотографије, видео записе, звуке и још много тога у дотерани формат и дизајн за дељење са ученицима и родитељима. Погодан је за креирање наставних јединица за ученике којима је потребна додатна подршка у учењу, нарочито за ученике који имају проблема са дисграфијом и дислексијом.

IMG 3294 IMG 3296

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1