Стална конференција градова и општина

06.02.2018. Стална конференција градова и општина у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја је у РЦ Ниш организовала радионицу на тему: "Уписна политика дуалног образовања - улога локалне самоуправе". 

Радионица је организована уз подршку пројекта "Институционална подршка СКГО - друга фаза", који спроводи СКГО, а финансира Швајцарска агенција за развој и сарадњу. Радионица је намењена представницима локалне самопуправе који су задужени за образовање, друштвене делатности и привреду, члановима већа као и локалним саветима за запошљавање.
На радионици су размењена искуства и покренут је дијалог о досадашњој пракси дуалног образовања из угла свих актера.
Циљ је повећано учешће свих партнера, посебно локалне самоуправе, у промоцији дуалног образовања и већој активности у уписним политикама.
На скупу су говорили: Радован Живковић - Министарство просвете, науке и технолошког развоја (Закон о дуалном образовању), Јасмина Танасић - СКГО (Представљање смерница за уписне политике и Важност партнерства и улога локалне самоуправе у дуалном образовању).
Радионици су присуствовали и Марина Костић - секретар Секретаријата за образовање града Ниша и Драган Гејо - начелник Школске управе Ниш.

IMG 3216 IMG 3214

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1