Представљање пројеката основне школе "Сретен Младеновић Мика"

30.01.2018. У Научном клубу Регионалног центра, представљен је део пројектних активности пројеката под називом "Да учимо заједно" основне школе "Сретен Младеновић Мика", реализованог у Италији у оквиру Erazmus+ пројеката Европске уније.

Erazmus+ је програм Европске уније који обезбеђује финансирање пројеката за сарадњу и у области образовања има приоритете да унапреди и подржи развој свих нивоа образовања, ојача везу између формалног, неформалног и информалног учења, оснажи везу образовања са светом рада и повеже земље чланице у дефинисању образовних политика.
О искуствима које су прошли при аплицирању и реализацији пројектних активности, шта су КА1 пројекти мобилности за школе, ко све могу бити учесници мобилности, шта се све пројектом финансира, како наћи партнерске школе и институције, шта су Europass документи и са којим су се тешкоћама срели при реализацији, говорили су Јасмина Станковић, директорка школе и Бобан Јовановић, наставник разредне наставе. Чланови школског пројектног тима у току неколико студијских посета Италији, присуствовали су семинарима и обукама из области: Развој нових метода учења и наставе, Развој и унапређење дигиталних компетенција наставника, Развој димензија европске школе, а све са циљем повећања постигнућа ученика и унапређења рада школе.

Презентацији је присуствовало 30 наставника основних и средњих школа, заинтересовани да аплицирају за пројекте КА1 и КА2 Мобилности за школе у новом конкурсном року за 2018. годину.

IMG 3208 IMG 3205

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1