Реализација семинара "Диферецирана настава"

25.08.2017У Регионалном центру је одржан акредитовани семинар кат. број 477: „Диференцирана настава“ (8 бодова),  чији су аутори и реализатори Милена Петровић, професор српског језика и књижевности у Ваљевској  гимназији и Милева Мојић, дипломирани педагог, директор „Прве основне школе“ у  Ваљеву. Семинару је присуствовало 30 наставника, стручних сарадника и директора из средњих стручних школа из Ниша и региона. На семинару су најбројнији били наставници из Прехрамбено хемијске школе у Нишу, који су уједно и иницијатори организације овог семинара.

Циљ семинара „Диференцирана настава“ је развијање свести о значају диференциране наставе и планирања интеракције свих учесника у образовно-васпитном раду засноване на поштовању различитости и уз уважавање индивидуалности, подржавање ученика да слободно износе своје идеје, постављају питања, дискутују и коментаришу. Учесници семинара имали су прилику да упознају различите облике диференциране наставе, уоче различите врсте мотивације и начина мотивисања ученика уз уважавање индивидуалних особености ученика. Семинар „Диференцирана настава“ има за циљ и оснаживање наставника за пружање подршке ученицима са посебним потребама као и примењивање различитих стратегија праћења различитих аспеката личности ученика – сарадњу са другим ученицима, реаговање на неуспех.

IMG 2131 IMG 2141

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1