Активности у Парку знања

18.05.2017. Регионални центар је у свом Парку знања - Научној учионици угостио ученике и наставнике из ОШ "Јанко Катић" из Рогача. Ученици V и VIII разреда, наставници и директорка школе, Јелена Поповић, у свом плану обиласка Ниша и околине, укључили су и обилазак едукативних инсталација у Парку знања. Наставник математике из гостујуће школе, Бранисављевић Милош, одржао је час у Научној учионици и појаснио ученицима Архимедову бележницу, а затим су ученици уз помоћ наставнице француског језика, Николић Снежане, играли СИ школице. Ипак, најинтересантнија је била факирова столица тј. Паскалов трон, где су се ученици најдуже и задржали.

У просторијама Центра ученици и наставници могли су да погледају изложбе "Лица математике" и радове ученика из нишких основних и средњих школа. На крају посете ученици су добили промотовни материјал о Регионалном центру и Парку знања.

 IMG 1793 IMG 1796 IMG 1803

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1