Унапређење система оцењивања ученика у првом разреду

15.01. У циљу унапређења система оцењивања ученика у првом разреду основног образовања и васпитања, Министарство просвете, науке и технолошког развоја донело је Правилник о садржају и начину вођења евиденције и издавању јавних исправа у основној сколи. Министарство је сачинило стручно упутство које садржи смернице за примену овог подзаконског акта. У циљу додатног појашњења, Школска управа Ниш је, у регионалном центру, организовала обуку за учитеље са територије Нишавског, Топличког и Пиротског округа у циљу унапређења вештина за квалитетније и ефикасније вођење евиденције у складу са новим прописима. Реализатори обуке су биле учитељице које су стекле звање педагошки/самостални саветник Наташа Ћирић и Бојана Пешић, ОШ "Чегар" и Сузана Вељковић, Ана Младеновиц, ОШ "Бранко Миљковић". Обуци је присуствовало 157 учитеља.

У рачунарској учионици РЦ настављена је реализација пројекта "Направи своју апликацију". Радионици је присуствовало 20 ученика VII разреда ОШ "Свети Сава". Обуку jе водио Лазар Велимировић, а током идуће недеље биће реализована обука за укупно 150 ученика ове школе. После школског распута, у регионалном центру ће бити настављене обуке за још 8 школа са територије Општине Медијана.

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1